Geschiedenis

Kickboxing Sneek is opgericht in 1988 en is destijds begonnen met lesgeven op een bovenverdieping aan de Kruizebroederstraat te Sneek, in 2002 zijn we verhuisd en sindsdien is de sportschool gevestigd aan de Jan Kuipersweg in Sneek.

In de loop der jaren heeft de sportschool veel successvolle ringvechters voortgebracht.
Enige bekende namen waaronder:Peter Dollenkamp (A Klasse vechter) 2004 en 2005 Nederlands en Europees Kampioen Muay Thai
Johan Woudstra (A Klasse vechter) Knockout van v/d week

Boven genoemde vechters, reeds actief sinds de jaren 80 en 90, zijn ook vandaag de dag nog regelmatig in de ring te vinden.

Onder de proffesionele leiding van Peter Dollenkamp die al sinds 1995 lesgeeft bij Kickboxing Sneek. En zich sinds 1998 officieel eigenaar mag noemen, is de sportschool in de loop der jaren een razend populair begrip geworden in Sneek en wijde omgeving.

Het grote success hierin is o.a. te danken aan de geheel eigen wijze van lesgeven welke Dollenkamp in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Ontstaan uit zijn eigen ring ervaring en versmolten met de stijl en ervaring welke hij heeft opgedaan bij goede vriend, sportschoolhouder en zelf een van de vechters van het eerste uur Dennis Rock uit Zaandam. http://www.rockgym.nl

The story continues .....